Februar 19 – VIP PAKET

Vi älskar VIP-Paket❤️

Hos Uptours får vi får vi ofta frågor om våra VIP-Paket. Det är oftast från dem unga gästerna som inte än har varit nere och fått uppleva den vilda stämningen där är på våra destinationer.

I detta blogginlägg kommer jag berätta lite om våra vip-paket – och varför det i våra ögon är ett must-have på resan!

Vi är dom bästa i branschen på att festa

Hos Uptours har vi skickat ungdomar på festresor i mer än 15 år. Konceptet med festresor för ungdomar starade på 90-talet i Skandinavien, og kom til Sverige i 2011. Istället för att åka på en klassisk charterresa som man typiskt gjorde med familjen i Sverige då, blev det istället möjligt att åka med vännerna och festa.

 

Det är nämligen något magiskt med att få goda drinkar under en varm himmel medan man festar i en vild partystad med tusentals unga människor från Skandinavien. Det unika är också alla nattklubbar och barer som är mycket större och coolare än dem hemma i lilla Sverige. Och bakfyllan är också lite enklare att hantera när man har tillgång till en härlig strand och en pool.

Ungdomsguide

We know how to party – och det är våra guider experter på! För att få vara ungdomsguide hos Uptours är kravet att man är partytypen och vet hur man får igång en fest. Guidernas viktigast uppgift, förutom att ge service till gästerna under dagen, är att arrangera vilda fester om kvällen – och långt in på natten hela sommaren. Du kan läsa mer om vår guideservice här!

En fest är inte bara en fest

En otroligt rolig, vild och populär fest är vår pubrunda. Det har varit en del av vårt festprogram under alla 15 år. Det är en sak att gå från bar till bar (det kan nog de flesta klara av?) men det är en annan sak att kunna välja dem BÄSTA och grymmaste ställena och se till att stämmningen är på top. Vi vet exakt vilka knappar vi ska trycka på för att stämningen ska skjuta i höjden!

Ett annat exempel är vårt poolpaty. Utan ett Vip-Paket så kan man inte delta. Hur coolt är det inte att ha en professionell DJ`s som spelar högt vid swimmingpoolen medan man har en kall drink i handen tillsammans med hundratals unga människor som är redo att festa en hel vecka?

Våra fester är unika och planerade in i minsta detalj – så vi kan ge våra gäster den bästa möjliga upplevelsen varje kväll!

VIP-Fördelar

Utöver festerna som är inkluderade så finns det också möjlighet för att spara en massa pengar då vi ger våra gäster unika fördelar med paketen. T.ex så kan man få 2 drinkar till priset av 1, gratis entre på våra stammisklubbar, 20% på restauranger osv. Listan är lång – och fördelarna många! Du kan läsa mycket mer om det genom att klicka här.

Hur många har VIP-paket

Ca 90% av våra gäster har VIP-Paket – och kanske är våra guider och fester orsaken till att vi tar emot samma gäster år efter år. Utöver att ni sparar en massa pengar med några grymma fördelar så får ni också en bättre och mer unik resa. Med det sagt så är vi alltså inte bara ett resebolag som säljer flygsätten och hotellrum 😉

Blogginlägget är skrivet av Rasmus som har arrangerat över 200 fester och event under sydsolen. Han är i dag produktchef för Uptours och har arbetat som party-guide, supervisior och destinationschef över 5 sommrar i rad på Lloret de mar, Alanya, Golden Sands och Sunny Beach.