September 18 – Vem är Uptours?

VEM ÄR UPTOURS?

Varför ska man välja att resa med Uptours framför de andra resebyråerna? 

Min gissning – En sommar med Uptours är bara roligare! 

Med mer än 15 års erfarenheter inom resebranschen och ungdomsresor vet vi vad unga efterfrågar, samtidigt som vi kan leverera en unik produkt som man inte kan hitta på andra ställen på den svenska marknaden. 
Vi har tre fantastiska destinationer: Magaluf, Sunny Beach & Ayia Napa och en resa dit garanterar en rolig och oförglömlig upplevelse!

Bra guider innebär glada gäster 

Hos Uptours behandlar vi alla gäster lika. Om du er på solsemester, badsemester eller festsemester så är våra guider redo att hjälpa och skapa en av de bästa upplevelserna till er 24/7. 
Våra guider är en förutsättning för en bra resa, både när det kommer till sammanhåll, service och säkerhet. Vi ställer höga krav på våra guider då allt vi gör är professionellt. 


Guideteamet är sammansatt av olika personligheter som matchar många typer av gäster som reser med oss under säsongen. Gemensamt för alla guiderna är dock att de är öppna, tillmötesgående och festliga typer.  Målet är ju att ge våra gäster den ultimata drömresan! 

 

Ungdomshotellen

Hos oss på Uptours är det mycket viktigt att vi kan stå bakom våra hotell
– vi vet vad våra gäster vill ha! 

På varje destination har vi sett till att få platser på de bästa och fetaste ungdomshotellen. 

I Magaluf hittar du t.ex. Ungdomshotell TRH Magaluf som har varit det mest populära hotellet hos Uptours de senaste 3 åren. Här bor ca 8 utav 10 Uptours gäster i Magaluf över sommaren. Hotellet har en ungdomlig atmosfär med ett fantastiskt stort poolområde och helt nyrenoverade lägenheter. Detta är det ultimata ungdomshotellet i Magaluf. 

Vill du och dina vänner däremot till vår nyaste destination Ayia Napa, rekommenderar vi Hotell Rio Napa Gardens. Hotellet är helt nybyggt och är redo till att ta emot flera tusentals av Uptours gäster den kommande sommaren. 

Önskar ni en gammal klassiker som Sunny Beach, kan vi erbjuda ungdomshotell i TOPPKLASS! 
Speciellt Uptours Palace som är en säker vinnare på er semester. Hotellet ligger mitt på den berömda gatan FlowerStreet och har all- inklusive inkluderat i priset. 

Är du och dina vänner, eller kanske pojkvän/flickvän, mer intresserade i andra hotellalternativ  kan ni se alla våra hotell och se vad som passar er bäst!

 Fest & Events

På en  ungdomsresa ska våra gäster såklart erbjudas de bästa! Faktiskt får vi ofta feedback från våra gäster att det roligaste och bästa på deras resa va att det varit med på våra events och fester!
 Det är något vi er mycket stolta över. Oavsett om du och dina vänner reser till Magaluf, Sunny Beach eller Ayia Napa så har vi satt ihop tre AWESOME paket som är skräddarsytt från topp till tå på den destination du väljer! 

Innan du beställer din resa så rekommenderar jag er att kika på våra VIP PAKET! Det var allt för mig! Jag hoppas att se många glada gäster under sommaren 2019! 
Framöver kommer jag ge över bloggen till de människor som vet mest om Uptours- nämligen våra guider och gäster! 

 

Mikael
Product Manager
UPTOURS