Oktober 18 – Tips till studentresan

Tips till din studentresa

Hej alla studenter,
eller rättare sagt, kommande studenter där ute!
Finns det en annan dag man längtar mer till än den dagen man får springa ut från skolan och veta att nu är allt klart?

Nu är jag arbetslös!

Nej absolut inte. Studenten är en sån viktig dag i sitt liv och det ska firas!

Förutom balen, studentveckan, spexet, och själv studentdagen får man ju inte glömma STUDENTRESAN!

Studentresan är det som gör hela upplevelsen komplett. Men nu undrar säkert många, hur ska man orka fixa en studentresa med hela klassen, speciellt när alla har så många olika åsikter?

Svar: Ni behöver inte tänka på något när ni hör av er till experterna, med andra ord- när ni hör av er till oss!

 

Vi vet hur man fixar den bästa studentresan,

vi vet vad ni vill ha, vi vet vad som behövs för att göra det så så smidigt och lätt för er som möjligt! Detta är en av många anledningar till varför man ska väja att åka med oss på Uptours!

Med mer än 15 års erfarenhet vet vi vad som är bäst!

 

Bokningsprocessen …

Hela förloppet börjar med att du tar kontakt med oss. Detta kan man göra på många olika sätt intresseanmälan, skriva till oss på livechatten/ facebook/ instagram/ snapchat  eller ringa in till oss. Helt enkelt det sättet du anser vara lättast. Där kommer du komma i kontakt med en av våra experter på studentresan. Har du tur, kommer du i kontakt med mig ;D

Du väljer själv hur du vill hålla kontakten med oss, de flesta göra det via sms. Men det går även via mejl!

 

Du kommer få svara på frågor,

så som antal som vill åka, var ni vill åka, vilken flygplats och ca datum som skulle passa er att åka. Därefter får du ett erbjudande. Detta erbjudande är skräddarsydd utifrån dina och klassens önskemål, ju fler ni är desto mer rabatt kan ni även få!
Du tar med dig erbjudandet till klassen och presenterar vad det skulle kosta och allt som ingår. Klassen tycker antingen att det är super bra eller att något saknas. Saknas något skriver du bara in till oss så rättar vi det, exempelvis fel datum?

 

När allt ser bra ut är det dags för inbokning!

När man ska boka in sin klass är det bra att komma ihåg att man behöver inte boka in alla direkt. Utan vi börjar med att boka in dig som kontaktperson för klassen. Det innebär kort och gott att det är du som vi på Uptours håller kontakten med om något skulle ske. Därefter får du ett bekräftelsemejl på bokningen. Efterhand kan du löpande skriva in din klass med namn, efternamn, mejl och födelsedatum till oss. Här kan du även skriva om personerna önskar något speciellt på sin bokning, tex ett annat VIP paket eller avbeställningsskydd.

 

Betalningen sker i tre steg,

eftersom vi vet att vara student kan vara lite hårt på ekonomin, speciellt under studenttiden. Därför har vi skapat detta system där ni börjar med att endast betala 1000 kr/ person 5 dagar efter er bokning, 90 dagar innan avresa ska 1000 kr till vara betalt och 60 dagar innan avresa ska hela slutbeloppet vara betalt.

 

Men nu tänker säkert någon,

men hur ska vi betala in detta och var? Då är det så smidigt att när du bokar in din klass ska du skriva deras mejladress där alla får en individuell länk där det går in och betalar för JUST SIN RESA.

 

Efter denna process är det klart!

Det enda ni sedan behöver tänka på är att räkna ner dagarna till avgång. När ni sedan kommer ner på resan så står våra guider redo att ta emot er på flygplatsen och ta er till hotellet. De ser även till att era hotellrum är i närheten av varandra och man får dela med de vänner man vill.

Ni behöver inte tänka på något, vi finns med er från start till slut!

 

Vill du veta mer om hur själva resan kan se ut så kolla in nästa blogginlägg 😀

Så hörs vi finisar, puss <3

 

// Sophie G,

tidigare student och nuvarande expert på studentresor