November 18 – Studentresa till Magaluf med Uptours

Studentresa till Magaluf med Uptours

Här är min historia från när jag var på studentresa!

 

Vinsten

Det började med att jag deltog i en tävling om att vinna ett presentkort på 30 000 kr på Uptours hemsida.

Jag hade sen tidigare åkt med Uptours till Sunny Beach med mina vänner och tyckte att det var bland det roligaste jag upplevt. Vi hade bra guider som tog hand om oss väl, det var galna fester och vi bodde på ett fint hotell. Jag anmälde vår klass i tävlingen på Uptours hemsida med hopp om att vinna presentkortet, men hur stor chans va det?

Jasmine från Uptours kontaktade mig i början av november och berättade det otroliga. Jag hade vunnit. JAG hade vunnit 30 000 kr!! Sedan fick jag ett mail med information om bland annat olika avgångar, hotell och VIP paket. Därefter började vi planera studentresan till Magaluf. Jasmine var väldigt hjälpsam och vi hade ständigt kommunikation med varandra!

Studentresan

Lördagen den 14 maj 2016 åkte vi, totalt 29 studenter till Magaluf. När vi landade förväntansfullt i Magaluf och hämtat våra väskor stod guiderna där. De visade oss till bussen som tog oss till hotellet och dem var med hela tiden! Vi hade totalt sex guider och alla var super trevliga. Väl på hotellet fick vi våra VIP-kort och information om vad guiderna hade planerat att vi skulle göra den veckan. Vi bodde på TRH Magaluf och det var fint. Man bodde fyra i en lägenhet med en dubbelsäng och två sängar.

Första kvällen var folk lite småtrötta på grund av resan och vi ankom ganska sent. Men guiderna var på det och drog ut oss direkt efter vi checkat in på hotellet för att visa stan och de bästa klubbarna!

Festerna

Resten av veckan gick ut på att bara va och hänga vid poolen på dagarna och på kvällarna var vi på olika evenemang som Uptours hade. Vi gick på bla skumfest, pubrunda, neon fest, beer pong kväll, och vissa valde åka med partybåten. Under alla dessa events som Uptours höll var guiderna med oss hela tiden för att liva upp stämningen eller för att finns där om någon behövde hjälp. Man var aldrig rädd för att bli själv eller att man skulle ha tråkigt. Jag minns t.ex. att en av guiderna fick hämta vår klasskompis på stranden för han var för full och hade gått vilse. Suprise lixsom? Men det var tryggt att ha guiderna där och de var även med oss under dagarna.

 Hemresan

När veckan sedan var slut, snyft snyft, och vi skulle åka hem så hämtade guiderna upp oss på hotellet och följde med till flygplatsen. De hjälpte oss att checka in och sedan fick vi gå till vår gate.

Väl hemma och när jag tänker tillbaka på denna resan så är jag helt chokad över hur bra och kul vi hade det! Fördelarna med att åka med Uptours är att de planera det mesta åt en. Det är jättebra att de hämtar oss på flygplatsen och att de går igenom all information som vi behöver veta när vi väl är på hotellet. En annan fördel att åka med Uptours är definitivt deras galna fester, varav skumfesten och neonfesten var helt klart de roligaste festerna enligt mig!

Så sitter du där hemma nu och funderar på vem du ska åka med på din studentresa? Välj Uptours, det är ett seriöst och roligt företag som alltid sätter gästerna först!

 

// Evelina

Åkte år 2016 på studentresa till Magaluf