Juni 19 – inte bokat än?

Fortfarande inte bokat?

Har du och vännerna inte bokat er resa än?

Då ska ni snabba er. Nu är det sista utropet för sommarens resor – snart är alla slutsålda…

Sommaren är igång och så är också våra destinationer. Sommarlov eller semester från skola och jobb har de flesta och vad passar bättre då än en resa?
Även om sommaren kan vara helt underbar hemma i Sverige så finns det en del saker som man inte kan få på någon annat ställe än på sin semester utomlands!

Fest och härliga människor, JA TACK!

Så frågan är hur du vill att din sommar ska se ut?

Hemma kommer du aldrig komma undan vardagssysslorna, alla tankar som snurrar i huvudet och alla gamla rutiner. Ska du ut och festa får du betala mycket för att få en god drink och har du otur regnar det en stor del av din semester. Och stämningen på festerna kommer aldrig kunna bli lika bra som de utomlands…

Men om du tar iväg på en resa så blir sommaren lite bättre. Då är det semester på riktigt med total avkoppling. Det blir poolhäng tillsammans med vännerna och alla nya roliga personer man träffar. Solen står högt på himlen och man behöver inte vara orolig för att frysa på utekvällarna.

Drinkarna är billiga och smakar till och med lite bättre när man är nere i värmen. Och på dansgolvet eller vid baren är det enkelt att hitta en sommarflirt 😉 Och kanske det bästa av allt, feststämningen. Inga fester är så vilda, galna och roliga som de utomlands med personerna man träffar där under veckan!

Så valet mellan en resa eller stanna hemma är egentligen rätt enkelt 😉
Så boka er resa, packa resväskan och så ses vi i sommar!
// Alice, Semesterrådgivare på Uptours