Om Uptours

UPTOURS – Ungdomsresor sedan 2004

Uptours är en resebyrå och en reseproducent med flera års erfarenhet och hög expertis inom resebranschen. Med denna utgångspunkt kan vi garantera hög kvalité på guider, transport, hotell och faciliteter. Vi har arbetat tillsammans med våra samarbetspartners i många år och har därför kunnat välja ut det allra bästa.

Hos Uptours ställer vi enligt paketreselagen resegaranti, vilket betyder att du som konsument alltid är skyddad.

Uptours har existerat i Danmark sedan 2004 och har sedan dess etablerat sig starkt inom ungdomsresor i Danmark. Uptours öppnade upp dörrarna till Sverige sommaren 2014, och det blev snabbt en stor succé med många fler resenärer än förväntat. Vi har efter det ökat vårt reseprogram med fler avgångar, nya hotell och nya destinationer. Vi fortsätter att växa och förväntar oss att fördubbla antalet resenärer inom det kommande året.

 

Mer än 15 års erfarenhet!

Med mer än 15 års erfarenhet inom resebranschen och ungdomsresor så vet vi vad ungdomar vill ha, samtidigt som vi kan leverera en unik produkt som inte finns någon annanstans på den svenska marknaden.

Hos Uptours har vi idag 8 stycken fulltidsanställda på våra kontor i Danmark och Sverige. Utöver det har vi ett stort antal reseledare under sommarsäsongen samt många ambassadörer runt om i Sverige som hjälper oss.

 

Marknadsföring och säljare

Säljare och annan kontakt angående marknadsföring bör ej ringa på vår kundservicetelefon. Vi ber er i stället att skicka ett mail till info@uptours.se

 


Kontakt

Kontakta oss lätt och enkelt via mail och vi garanterar ett svar inom 24 timmar (på vardagar).

info@uptours.se