Jobb som guide

JOBBA SOM UPTOURSGUIDE – VÄRLDENS ROLIGASTE JOBB!

JOBBET SOM GUIDE

Att jobba som ungdomsguide hos Uptours är spännande och roligt. Jobbet är krävande där ingen dag är den andra lik. Som Uptours-guide är du företagets ansikte utåt och personen som gästerna vänder sig till för att få hjälp eller för att svara på eventuella frågor och funderingar. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att du ska möta upp gästerna på flygplatsen, hålla i välkomstmöten, arrangera event/fester och umgås med gästerna för att ge dem en semester som de aldrig glömmer!

Det är ett väldigt socialt jobb där man ständigt umgås med människor och får vänner och bekantskaper för livet. Därför är det viktigt med egenskaper som utåtriktad, ansvarsfull och serviceinriktad när du arbetar som Uptours-guide.

Vid eventuella frågor är du/ni hjärtligt välkomna att kontakta oss på info@uptours.se

 

Utopia Guide School

Vi rekryterar majoriteten av våra reseledare från Utopia Guide School. Utopia är en seriös och oberoende guideskola som utbildar marknadens bästa reseledare. Vi vet av erfarenhet att guider utbildade på Utopia Guideskol som valt inriktningen ungdomsmodul fått de rätta färdigheterna att göra ett bra jobb som guide på Uptours.

Guideskolan stoltserar med att ha jobbgaranti vilket betyder att de garanterar jobb efter avklarad kurs. Vi besöker också Utopia Guideskol i slutet av utbildningen, där vi ger en företagspresentation med efterföljande jobbintervjuer.

Läs mer om guideskolan här!