Guideservice

Utbildade och professionella guider

Din garanti för god service

24 timmars guideservice!

Våra guider är en värdefull resurs både när det kommer till service, sammanhållning och givetvis säkerhet!

Service dygnet runt

Vi har alltid svenska guider på plats där du befinner dig. På flygplatsen, hotellet, kontoret och självklart på nattklubben. De finns där för att hjälpa dig med vad du än behöver.

Vi ställer väldigt höga krav på våra guider, och teamet kommer bestå av många olika personligheter för att på bästa sätt kunna matcha alla gästers behov och önskningar. Gemensamt för alla våra guider är att de är flexibla, sociala och utåtriktade. Alla jobbar efter det gemensamma målet att göra din resa så bra som möjligt.

Utbildade guider

Alla våra guider har genomgått en gedigen guideutbildning, och de flesta har även mångårig erfarenhet av resebranschen. På alla våra destinationer har vi en guidetelefon som är bemannad dygnet runt. Telefonnumret står i välkomstbrevet som alla gäster får när de anlänt till sin destination.

Varje dag på våra destinationer Ayia Napa, Magaluf och Sunny Beach möter du dina guider på Uptours Check Point, en mötesplats på stranden. Varje dag kan du träffa guiderna på ett specifikt klockslag på ditt hotell, och under nätterna finns ett speciellt team tillgängligt för att hjälpa dig om det skulle uppstå några problem. Hjälpen är alltid nära!

För att kunna garantera en mycket hög service- och säkerhetsnivå har vi valt att anställa betydligt fler guider än vad som anses nödvändigt i resebranschen. Detta enbart för din trygghet och komfort!