Trygghet och säkerhet

VAR SÄKER OCH TRYGG PÅ RESAN

SÄKER OCH TRYGG

Vi vet att många ungdomar reser utan sina föräldrar för första gången med oss. Detta kan leda till att vissa släpper på sina hämningar en smula, och det ställer naturligtvis krav på oss som resesällskap. Det är vårt jobb att upprätthålla ordning på resmålet, så att alla resenärer känner sig trygga och säkra.

Vi samarbetar endast med säkerhetsgodkända buss- och flygbolag. Alla våra guider har genomgått en utbildning som fokuserar på att lära dem tänka och agera snabbt i svåra situationer. Dessutom har de flesta av våra guider flera års erfarenhet av resebranschen. Alla guider genomgår även en förstahjälpen kurs, så att de ska kunna rycka in om en olycka sker.

LÄKARE OCH SJUKHUS

På våra resmål har vi alltid ett nära samarbete med läkare och sjukhus, så att våra gäster kan få snabb och bra hjälp. Skulle oturen vara framme kontaktas alltid en erfaren guide som följer med gästen till läkaren och säkerställer att besöket går bra. För att skapa trygghet för våra gäster gör våra guider en stor insats för att vara så synliga som möjligt, bland annat genom regelbundna träffar med mera.

GUIDETELEFON DYGNET RUNT

Vi har en guidetelefon som är bemannad dygnet runt. Via detta telefonnummer kan våra gäster komma i kontakt med en guide och ställa frågor eller rapportera om eventuella problem. Numret till guidetelefonen står i välkomstbrevet som våra gäster får när de anländer till destinationen. Om du har ytterligare frågor eller funderingar kan du skicka ett mejl till info@uptours.se, chatta med oss på vår chat-support eller ringa oss på telefonnummer +46 844 681 810