Trygghet och säkerhet

VAR SÄKER OCH TRYGG PÅ RESAN

SÄKER OCH TRYGG

För många som reser med oss är det första gången utan föräldrar. Detta kan leda till att vissa personer släpper på sina gränser en aning. Detta ställer naturligtvis krav på oss som researrangör. Det är vårt jobb att upprätthålla ordningen på resmålet så att alla resenärer känner sig trygga och säkra.

Vi samarbetar endast med säkerhetsgodkända buss- och flygbolag. Samtliga guider har genomgått en utbildning som fokuserar på att lära dem tänka och agera snabbt i svåra situationer. Dessutom har majoriteten av våra guider flera års erfarenhet inom resebranschen. Alla guider genomgår även en HLR-utbildning så att de snabbt skall kunna rycka in om olycka är framme.

LÄKARE OCH SJUKHUS

På våra resmål har vi alltid ett nära samarbete med läkare och sjukhus för att våra gäster skall kunna få snabb och bra hjälp. Skulle oturen vara framme kontaktas alltid en erfaren guide som följer med gästen till läkaren och säkerställer att besöket går bra. För att skapa trygghet för våra gäster arbetar guiderna aktivt med att vara synliga på destinationen dygnets alla timmar.