Januari 19 – Varför all-inclusive?

Varför ska du välja all-inclusive?

Vi älskar all-inclusive❤️

De senaste åren har vi märkt av en växande efterfråga efter All-Inclusive hotell från våra gäster. För några år sedan hade vi på Uptours bara ett begränsat antal hotell med All-Inclusive i Bulgarien, Ayia Napa och Magaluf eftersom enbart ett fåtal av våra unga gäster önskade det som tillägg. Det har nu ändrats – men varför har det blivit så?

Varför är All-Inclusive populärt?

Utav våra nurvarande 18 hotell som är fördelade på 3 destinationer så finns möjligheten att beställa All-Inclusive på 16 av dem. Nedanför har jag lagt fram de tre mest populära anledningarna till varför våra gäster väljer All-Inclusive.

–   Pris och valuta för pengarna
–   Bekvämlighet (convenience som det så fint heter)
–   Stort urval – och en bra standard

Priset

En av de största anledningarna till att välja All-Inclusive är för priset och att man får valuta för pengarna. All-Inclusive kostar ofta cirka 800 – 1000 kr. för en vecka, vilket motsvarar 115 – 140 kr. per dag. Om man som genomsnitt äter 3 gånger om dagen med dryck blir det bara 40 kr. per måltid. Även om det generellt är billigt att äta och dricka i Sunny Beach i Bulgarien så är det en utmaning för även den mest prismedvetna personen att få mat för billigare än 40 kr. ute i stan. Utöver de 3 måltiderna så är det flera av våra gäster som njuter av snacks, goda drinkar eller kall öl under eftermiddagen. Genom det sparar man också in mycket pengar.

 

Bekvämlighet

Det är SÅ enkelt! Har du All-Inclusive så låter du plånbok och kontanter vara kvar på rummet. Du visar bara upp ditt armband som du fått under check-in och så kan du bara vänta in maten och drickan. Det är ganska skönt att veta att fickpengarna räcker långt och att man inte behöver tänka på mat och dryck under dagen. Det är också enkelt och skönt att ha en bra överblick över budgeten.

Stort urval och bra standard

Variationen bland All-Inclusive, utval av dryckesvaror, frukost, snacks osv skiljer sig från hotell till hotell. Som gäst ska man därför förvänta sig att All-Inclusive på ett 5 ***** hotell har högre standard än på ett 3 *** hotell. Trots detta så vet hotellen hur viktigt det är att de erbjuder ett stort urval av både mat och dryck så att där är något för varje smak. De senaste åren har vi på Uptours upplevt att standarden på våra All-Inclusive hotell har ökat för att de vet hur viktigt det är för gästernas helhetsupplevelse.

Är det något för dig?

Det är självklart en smaksak från person till person! Men dessa anledningarna en grunden till att det blivit så populärt som det är nu. Det är enkelt, utsökt och det finns mycket pengar att spara in! Har du några frågor kring All-Inclusive till din nästa resa så är vi alltid redo för att vägleda er rätt 🙂

//Rasmus, Produktchef Uptours