Sälj och Marknadschef

FÖRSÄLJNINGS- & MARKNADSCHEF

Jobbstart: Snarast
Arbetsplats: Köpenhamn / Sverige
Anställning: Fulltid
Kontakt: Kontoret / info@uptours.se

ÄR DET DIG VI SÖKER?

Är du vår nya sälj och marknadschef med stora försäljningsambitioner och viljan att vara en del av resebranschens mest måldrivna och nyskapande team?
Kan du se dig själv hjälpa och inspirera våra ungdomliga gäster att hitta den helt riktiga semestern?
Är du duktig till försäljning och service via e-mail, chatt och telefon? Då är det dig vi söker!

Du får möjlighet att ta ansvar och sätta din egen prägel på arbetsuppgifterna och du kommer att ingå i ett team av positiva och försäljningsorienterade kollegor. Du kommer arbeta i resebranschens senaste IT-system.

Det är ett väldigt socialt jobb där man ständigt umgås med människor och får vänner och bekantskaper för livet. Därför är det viktigt som semesterrådgivare hos Uptours att man är utåtgående, ansvarsfull och serviceinriktad.

 

VEM ÄR VI?

Uptours hör under BKM-Travel, som är ett företag i snabb tillväxt. BKM-Travel är ett företag som drivs med stark entreprenörsanda genom alla organisationens delar. Frågar du anställda i BKM-Travel beskrivs vi som en verksamhet med högt till tak, där frihet och ansvar är två nyckelord.

Vi strävar efter att det alltid skall vara kort väg från idé till handling och när vi beslutar oss för att pröva något nytt så gör vi det alltid helhjärtat. BKM-Travel driver idag 3 olika nisch verksamheter i resebranschen, som alla bidrar till positiv utveckling av den skandinaviska charterbranschen.

Uptours är en av de verksamheter som BKM-Travel bedriver, och är Skandinaviens största ungdoms resebyrå. Uptours som ungdoms charterarrangör kan beskrivas med ord som ungdomligt, festligt, utmanande, tryggt och säkert för alla resenärer, professionellt och genomarbetat.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker en person som vill ha stora friheter att utveckla och påverka vår svenska avdelning. Du har viljan till att vara en del av branschens mest målinriktade och nyskapande team. Vi ställer höga krav på oss själva och nöjer oss inte med en “andra plats”.

Det är viktigt att du är målmedveten och resultatdriven. För att nå dina resultat skall du vara självgående och ytterst handlingskraftig. Du kommer att nå dina resultat genom att vara nyskapande och nytänkande. Branschen är mycket snabb och ombytlig, följer strömningarna och tendenser, vilket gör att du skall vara alert hela tiden och kunna reagera på detta för att skapa dina resultat.

Du skall hela tiden ha ett finger på pulsen både på produkten och de önskemål kunderna har till vårt utbud, som beskrivet ovan är ytterst föränderligt. Du bör ha förståelse för hur din kreativa sida och förmåga till utveckling kan påverka kundernas önskemål och behov för att kunna styra marknaden i den riktning som är önskvärd.

Du kommer att ha ansvar för den svenska marknaden. Därför har den vi söker förståelse för, eller har förmågan att snabbt bygga upp förståelse för den komplexa svenska marknaden.

 

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER:

  • Försäljning och marknadsföringsstrategi
  • Försäljningsbudget och uppföljning på denna
  • Utarbeta en marknadsföringsplan och säkra verkställandet av de planerade aktiviteterna.
  • Hålla hemsidorna uppdaterade och säkerställa att alla produkter är presenterade korrekt och lagt upp riktigt i systemen.
  • Prissättning och löpande prisreglering för profit optimering
  • Styra och leda försäljningsarbetet, samt hålla säljare och medarbetare informerade
  • Se till att det hela tiden överensstämmer mellan antal flygstolar och hotellsängar

 

VI ERBJUDER

Ett utmanande och spännande jobb med massor av utmaningar där det endast är du själv som sätter begränsningarna. Därutöver vill du uppleva goda interna möjligheter för personlig och arbetsrelaterad sparring och utveckling, samt en rymlig men resultatorienterad kultur.

  • En fast lön med attraktiv bonus ordning.
  • Heltidsanställning med start snarast

 

REKRYTERING OCH YTTERLIGARE INFO

Är det dig vi söker, har du frågor eller vill ha ytterligare information angående tjänsten, kontakta då huvudkontoret på info@uptours.se

 

Vi ser din jobbstart så snart som möjligt, men vi väntar gärna på rätt kandidat!

Vi håller fortlöpande samtal med kandidater och förbehåller oss rätten att avsluta rekryteringen om vi hittar den rätta kandidaten.